22.11.07

Toiparkkitilannekatsus ti 27.11.

Meidän Turku-Vårt Åbo ry järjestää tiistaina 27.11. klo 18.30 Vanhan raatihuoneen Sinisessä huoneessa (II krs.) toriparkkitilannekatsaus- ja keskustelutilaisuuden.

Olet lämpimästi tervetullut joukkoon "juonimaan"!

2 Comments:

At 4/12/07 17:15, Anonymous Anonyymi said...

Keskustan elävyys on kyllä tuhottu harvalla joukkoliikenteellä ja kalliilla parkkikustannuksella. Nuorena perheenä asuimme Nättinummessa bussi kulki 7min välein. Ei tarvinnut mennä autolla ja olihan terve. Ystävien kanssa tapasimme lauantai kahvilla lastemme kanssa jne. Muutimme kauemmas ostoksia oli paljon ja bussi kulki harvaan. Tapailemisemme siirtyi ostareihin sillä parkkaus tuli kohtuuttoman hintavaksi.
Nyt asun Suikkilassa Bussit kulkevat harvaan ja kesäviikonloppuisin todella harvaan. Auto on nyt ykkönen sillä niskaranka siirtymän vuoksi en voi kantaa kasseja. Pienissä erissä vien ostokset autoon ja kotiin. Jos haluatte vaikuttaa keskustan säilymiseen elävänä ilman toriparkkia (pitäisi olla halpa Louhi on kallis) isoparkkialue keskustan ulkopuolelle ja sieltä edullinen yhteys keskustaan bussi,ratikka tms.
Jos haluan ostaa esim takin keskustasta ja hoitaa apteekkiasiat voi mennä asioitiin tunteja. Katsokaa mitä maksaa parkki 4 tuntia. Tai että lähden tapaaman ystäviä menen taidemuseoon ja tepasten joenrannalla käymme kahvilla. Kallis tapaaminen meiltä molemmilta kun toinen tulee Hinnerijoelta josta ei kulje Turkuun, käyttää siis autoa.

Vielä Kuopiosta toriparkki on ilmainen tunnin S-kortilla ja apteekki asioinnilla. Siellä ei etsitä parkkipaikkaa ajellen ympäri vaan mennään suoraan torinalle. Parkkiralli on olematonta Kuopiossa, josssa asun jaksoja keskustassa miesystäväni luona.

 
At 7/11/08 18:57, Anonymous Anonyymi said...

Hei kaikki älykkäät Turkulaiset.
Me emme todellakaan halua verorahoja haaskattavan torin alle parkkihalliin. Katsellaan vain jo olemassa olevat parkkiluolat ja niiden parkkitilanne, tilaa on aina löytynyt ja vapaita paikkoja piisaa. Lopettakaa jo Turun kaivaminen sekä alta että päältä.
"Järkeä saa käyttää"

 

Lähetä kommentti

<< Home